Klassieke Stereo Hifi-set 

Wij adviseren een high-end totaalpakket volledig afgestemd op uw wensen.

Advies op maat

 

Wilt u de muziek beleven met al uw zintuigen alsof de artiest live in uw woonkamer staat? Dan is een fysieke high-end Hifi set de beste keuze voor u.

Wij schatten de huidige akoestische omstandigheden in, kijken naar het bestaande interieur en gaan na overleg met u over tot het uitzoeken van de beste en mooiste opstelling.

De ‘Premium Sound’ is de kwaliteit waar we naar streven, een natuurlijk en realistisch geluid zonder ‘luistermoeheid’.

Unieke speakers

High-end Stereo Speakers zijn ‘de artiesten’ van uw muziekset. Zij zijn de uitvoerders en geven de signatuur aan uw muziek. Deze Speakers zijn top-performers en hebben ook de uitstraling om te schitteren in elk interieur.

Versterking

Het hart van elke installatie. Het succes van een artiest hangt samen met de kwaliteit van de instrumenten en hoe ze zijn afgesteld. De versterker zorgt ervoor dat de speakers kunnen zingen, swingen en optimaal performen.

De bron

Streamer, CD- & platenspeler


De magie van muziek zit hem in de teksten, arrangementen en het samenspel. De LP, CD of het digitaal bestand bevat alle muzikale waarde. Hoe kwalitatiever deze bron wordt afgespeeld, hoe realistischer de emotie van uw muziek.

Kabels & stroom

Het muzieksignaal is gevoelig aan schommelingen in het stroomnetwerk. Goede afgeschermde kabels en stabiele stroom zorgen ervoor dat elke high-end set krachtig, stabiel en zuiver presteert.

Interesse

Klinkt het goed wat u leest?

Bij premium sound hoort premium service. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek waar we uw wensen en noden bespreken en ons aanbod overlopen. Op basis van dit gesprek kunnen wij volledig op maat een offerte maken.

 Over

Premium Sound Supplies

is het droomproject van Jeroen Borghgraef. Gepassioneerd door high-end audio creëerde hij een nieuw concept: gepersonaliseerde, exclusieve Hifi systemen aanbieden.

Premium Sound Supplies
Antwerpen

 

Tel : +32 3 877 00 89
Gsm : +32 474 917 741
info@premiumsoundsupplies.be

© 2019 Premium Sound Supplies